top of page
Mighty_promo2022-02124.jpg

Mighty Finland

Mighty Finland

Mighty Finland on reserviläisten perustama ja ylläpitämä somekollektiivi, joka keskittyy erilaisiin maanpuolustusaiheisiin ja pyrkii tuomaan maanpuolustuksen osaksi ihmisten arkea ja sosiaalista mediaa. Reservissä on voimaa, johon maanpuolustuksemme vahvasti nojaa.

Ketä me sitten olemme? Podcastista tuttujen Villen & Willen lisäksi mukana on muita reserviläisiä, joita kiinnostaa maanpuolustus sen eri muodoissa.

Haluamme olla osaltamme tukemassa ja rakentamassa vahvempaa maanpuolustuskulttuuria, osaavampaa reserviläisyyttä, aktiivisempaa viestintää ja ajatusta siitä, että maanpuolustus kuuluu meille kaikille. 

Yhteistyö

Tehdäänkö yhteistyötä? Teemme yhteistyötä brändien kanssa, joilla on selkeä liittymäpinta maanpuolustukseen ja reserviläisiin, ja joiden kanssa voimme luoda arvoa maanpuolustukselle Suomessa.

Sosiaalinen Media

Yhteistyöllä somessa voimme tuoda esille tuotetta, palvelua tai brändiä 

Podcast

Haluatko mainostaa podcastissa? Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Tuoteyhteistyöt

Luodaanko jotain uutta? 

MF_Veikka Partanen-09714.jpg

M/22 Maanpuolustusolut

Olaf Brewingin kanssa suunnittelemamme M/22 maanpuolustusolut on pieni, mutta maltainen lisäys suomalaiseen maanpuolustuskulttuuriin. Olut on saatavilla hyvinvarusteilluista liikkeistä kautta maan. 

In
English

Who are we?

Valid question! We are a bunch of reservists of the Finnish Military, and we run the social media collective known as "Mighty Finland". You can find us on most social media channels and listen to our podcast wherever your get your podcasts from!

Social Media & Podcast

Follow us on Instagram, TikTok or Twitter or listen to us on your podcast app!

Work with us!

Want to work together with us? Let's create something together! 

Mighty Finland

mighty.finland1917@gmail.com

Finland

bottom of page